Constructii, demolari si excavatii civile


1-500×500

Contact


Pentru o oferta personalizata specifica nevoilor dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati. Ne puteti contacta telefonic sau prin whatsapp cat si prin mail.

Contact

Despre noi


Firma noastra de peste 22 de ani pe piata din Romania ofera servicii complete pentru constructii, demolari, contracte civile si contracte industriale.

Despre noi

Constructii, demolari si excavatii civile

Oferim solutia pentru amenajarea curtii tale, contracte civile sau industriale. Contracte civile reprezentand demolari , excavatii , vile , ansambluri rezidentiale, blocuri, cladiri birouri, cladiri dezafectate. Terasamente – pentru parcari , umpluturi, demolari , amenajare , platforma betonata,

 
Demolarea clădirilor și a structurilor este necesară din diverse motive. Sunt descrise metodele și procesele de demolare pentru clădiri și alte structuri. După cum știm, fiecare proiect al unei clădiri sau al unei structuri are o durată de viață cunoscută ca viață de proiectare. Clădirea este proiectată luând în considerare o durată de viață, să zicem 80 -100 de ani. Când această viață de proiectare a clădirii sa încheiat, structura nu este sigură pentru clădirile vii și vecine. Pot exista mai multe motive pentru demolarea unei clădiri, structurile vechi urmând să fie înlocuite cu altele noi. Structura și-a pierdut stabilitatea sau a avut vreo deteriorare structurală. Structuri mici sunt demolate pentru a construi structuri mari etc. Definiții Demolare: Cuvântul demolare înseamnă distrugere, ruinare sau eliminare. Demolarea clădirii este procesul de demontare sau distrugere a unei structuri după viața de întreținere prin metode pre-planificate și controlate. Implozie: Când explozivii sunt folosiți la demolarea unei clădiri, aceasta este denumită Implozie. Îndepărtarea materialelor periculoase Dacă se găsesc materiale periculoase precum minerale de azbest, contaminarea cu petrol și metale radioactive în ancheta amplasamentului pentru demolare. Persoanele specializate sunt solicitate pentru îndepărtarea materialelor periculoase de pe amplasament înainte de demolarea structurii. Pregătirea planului de demolare pentru structuri Se face un plan detaliat de demolare care ilustrează diferitele procese implicate și acestea sunt: Locația clădirii care urmează să fie demolată. Distanțele de la clădirea care urmează să fie demolată până la clădirile adiacente, străzile, structurile și mobilierul urban semnificativ. Sistemele de sprijin structural ale clădirii. Un plan care arată procedura de demolare a clădirii; secvența detaliată a demolării elementelor structurale; și metoda de demolare care urmează să fie adoptată. Un plan care prezintă toate măsurile de precauție pentru protecția publicului, inclusiv tezaure, pasarele acoperite, platforme de prindere, ventilatoare de prindere, schele, ecrane de protecție și plase de siguranță.
Discuta cu noi