Evacuari pamant


evacuari pamant

Contact


Pentru o oferta personalizata specifica nevoilor dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati. Ne puteti contacta telefonic sau prin whatsapp cat si prin mail.

Contact

Despre noi


Firma noastra de peste 22 de ani pe piata din Romania ofera servicii complete pentru constructii, demolari, contracte civile si contracte industriale.

Despre noi

Evacuari pamant

Servicii Excavatii, contracte civile sau industriale. Contracte civile reprezentand demolari , excavatii , vile , ansambluri rezidentiale, blocuri, cladiri birouri, cladiri dezafectate. Terasamente – pentru parcari , umpluturi, demolari , amenajare , platforma betonata,

 

Evacuari pamant

Evacuari pamant, serviciile pe care le prestam sunt realizate cu masini economice, ce presupun un cost al combustibilului redus ducand astfel la pret de transport moloz mic

Pamant umplutura

Alegerea pamantului de umplutura, care trebuie sa fie lipsit de radacini, iarba, arbusti, crengi, copaci, puieti, roci de dimensiuni mari si deseuri, deoarece acestea dauneaza procesului de compactare a solului manual sau mecanic. Pamantul de umplutura are un rol esential pentru a construi platforma de pamant la nivelul necesar, cu compactarea corespunzatoare. Noi il distribuim rapid oriunde in BUCURESTI, Ilfov si imprejurari, pentru a va usura munca, iar dumneavoastra puteti sa-l folositi la orice tip de terasare, inclusiv a gradinii.
Discuta cu noi