Despre noi

Cere o oferta direct accesand pagina contact

Servicii complete de amenajari terasamente, constructii civile, constructii industriale, sapaturi, talazuri, amenajari terenuri , parcari, drumuri , alei, alee betonata, demolari, demolari controlate, sapaturi in cota, etc.

Firma de constructii amenajari terasamente. Evacuam pamant si moloz in diferite zone industriale unde sunt necesare umpluturi. Executam lucrari civile si industriale. Demolari simpel cat si controlate in functie de necesarul clientului. Ne puteti contacta telefonic 0737 025 117 sau prin mail la adresa contact@demolariexcavatii

Orice serviciu de excavatie se poate executa pentru client in momentul cand acesta ne va trimite cateva imagini din zona sau putem face o intalnire pentru a discuta aceste aspecte legate de demolari, excavatii si evacuari.

Puteti sa ne scrieti pe mail sau sau sa ne contactati telefonic pentru o oferta de pret in functie de zona si mp. Lucrarea se executa la termen si se va face la timp in functie de disponibiltatea timpului alocat.

Servicii complete si trust de incredere 100%

Consultanta si preturi

Ca de fiecare data un consultant expert in cotatii si topometrie se va deplasa la fata locului pentru a lua cateva cote si a putea estima costurile noastre de executie. Daca sunteti multumiti de cotatia acestuia vom executa la timp si fara probleme lucrarea necesara clientului.

Discuta cu noi