Excavatii


1-500×500

Contact


Pentru o oferta personalizata specifica nevoilor dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati. Ne puteti contacta telefonic sau prin whatsapp cat si prin mail.

Contact

Despre noi


Firma noastra de peste 22 de ani pe piata din Romania ofera servicii complete pentru constructii, demolari, contracte civile si contracte industriale.

Despre noi

Excavatii

Servicii Excavatii, contracte civile sau industriale. Contracte civile reprezentand demolari , excavatii , vile , ansambluri rezidentiale, blocuri, cladiri birouri, cladiri dezafectate. Terasamente – pentru parcari , umpluturi, demolari , amenajare , platforma betonata,

 
Indiferent dacă aveți nevoie de excavare pentru curățarea terenului sau pentru instalarea sistemelor de drenare a furtunilor, suntem mândri să oferim clienților serviciile noastre de excavare. Contractorii noștri de excavare lucrează eficient și produc rezultate de calitate, astfel încât să puteți rămâne înaintea programului pentru următorul dvs. proiect de construcție. Demolariexcavatii.ro este o companie de excavare dedicată ajutării clienților la refacerea terenurilor pentru noi proiecte. Oferim următoarele servicii de excavare: * Îndepărtarea terenurilor * Demolare * Lucrarea site-ului * Gradare * Fundații * Stabilizarea țărmului * Drenajul furtunilor

Terenuri clare și demolări ale clădirilor

Contractorii noștri de excavare lucrează eficient pentru a vă curăța proprietatea de copaci, butuci și alte resturi naturale cu serviciul nostru de curățare a terenurilor. De asemenea, putem demola clădiri sau structuri de pe proprietate, astfel încât să puteți începe o nouă construcție cât mai curând posibil. Fundații de nivel excavat Suntem o companie de excavare în construcții, care are experiență în clasificarea construcțiilor pentru fundații de nivel sau pante conform specificațiilor dumneavoastră. Flota noastră de echipamente de excavare va putea face față nevoilor de excavare ale proiectului dvs. de construcție, astfel încât să puteți rămâne în grafic. Stabilizați țărmurile Dacă trebuie să stabilizați malurile unui iaz sau lac, oferim și servicii de stabilizare a țărmului. Putem săpăm în siguranță în apropierea corpurilor de apă, astfel încât să putem instala rip rap pentru a preveni eroziunea apei. Contractorii noștri de excavare au experiență în coordonarea eforturilor cu alți antreprenori în timpul lucrărilor pe șantier, astfel încât să vă puteți aștepta întotdeauna la rezultate de calitate. Creați sisteme de drenare a furtunilor Echipa noastră de antreprenori de excavare are experiență în stabilirea conductelor de furtună, a bazinelor de captare și a gurilor de vizitare la orice adâncime. Puteți avea încredere în noi pentru a ne asigura că sistemele de drenare a furtunilor sunt instalate corespunzător, astfel încât să gestioneze scurgerile așa cum au fost proiectate.
Discuta cu noi