Sapaturi in cota


Excavator

Contact


Pentru o oferta personalizata specifica nevoilor dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati. Ne puteti contacta telefonic sau prin whatsapp cat si prin mail.

Contact

Despre noi


Firma noastra de peste 22 de ani pe piata din Romania ofera servicii complete pentru constructii, demolari, contracte civile si contracte industriale.

Despre noi

Sapaturi in cota

Servicii Excavatii, contracte civile sau industriale. Contracte civile reprezentand demolari , excavatii , vile , ansambluri rezidentiale, blocuri, cladiri birouri, cladiri dezafectate. Terasamente – pentru parcari , umpluturi, demolari , amenajare , platforma betonata,

 

Sapaturi in cota

Selecția noastră de servicii de buldoexcavatoare include: Diagnostic: magazinele noastre de service dispun de echipamente și instrumente de diagnosticare de ultimă generație pe care tehnicienii noștri le folosesc pentru a monitoriza sistemele de buldoexcavator. Putem identifica cu ușurință problemele mecanice existente și potențiale. Întreținere generală / preventivă: Cel mai bun mod de a vă menține buldoexcavatorul la locul de muncă este de a preveni apariția problemelor. Putem livra o serie de servicii de întreținere a buldoexcavatorului Cat care vă vor asigura că echipamentul dvs. rămâne în stare de funcționare maximă. La cerere, putem efectua și o inspecție vizuală gratuită. Reparații de bază: Cu serviciul nostru de reparare a buldoexcavatorului Cat de top, putem împiedica o problemă mecanică minoră să nu devină o problemă gravă și costisitoare. Reparații și reconstrucții extinse: dacă apare o problemă semnificativă a buldoexcavatorului, o putem remedia rapid și la prețuri accesibile, chiar dacă slujba presupune o reconstrucție substanțială. Serviciu hidraulic: Sistemele hidraulice complexe găsite în echipamentele grele de astăzi necesită îngrijire specializată. Avem instrumentele și expertiza pentru întreținerea, repararea și înlocuirea cilindrilor, furtunurilor, supapelor, pompelor și a altor componente vitale. Serviciul motorului: cu capacitățile noastre extinse de analiză a defecțiunilor, putem ajunge rapid la inima oricărei probleme a motorului de buldoexcavator și le putem rezolva în mod corespunzător. Serviciu de componente: Putem furniza servicii de buldoexcavator eficiente pentru toate componentele critice. Aceasta include bara, găleată, braț, scutură, braț și încărcător. Sudare și confecționare personalizată: cu magazine de utilaje complet echipate, putem efectua sudarea pentru reparații de echipamente rentabile. De asemenea, avem capacități complete de fabricare a pieselor interne. Actualizări tehnologice: Noile soluții tehnologice de la Caterpillar® vă pot ajuta să optimizați performanțele buldoexcavatorilor. Vă vom ține la curent cu cele mai noi tendințe și cu privire la modul în care puteți beneficia de acestea.

Buldoexcavatoare pentru piese pentru pisici Putem furniza un serviciu de buldoexcavator pentru magazin și câmp

Oferim servicii de teren, care sunt ideale pentru întreținerea minoră a buldoexcavatorului Cat sau reparații de urgență. De asemenea, avem magazine complet echipate în toată zona noastră de servicii. Recomandăm service la repararea echipamentelor extinse și a lucrărilor hidraulice în cazul în care contaminarea pune probleme. Oricum, puteți conta pe tehnicienii noștri bine pregătiți pentru a face treaba corect prima dată.
Discuta cu noi