Demolari cladiri, constructii, case, hale


1-500×500

Contact


Pentru o oferta personalizata specifica nevoilor dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati. Ne puteti contacta telefonic sau prin whatsapp cat si prin mail.

Contact

Despre noi


Firma noastra de peste 22 de ani pe piata din Romania ofera servicii complete pentru constructii, demolari, contracte civile si contracte industriale.

Despre noi

Demolari cladiri, hale, case

Oferim solutia pentru amenajarea curtii tale, contracte civile sau industriale. Contracte civile reprezentand demolari , excavatii , vile , ansambluri rezidentiale, blocuri, cladiri birouri, cladiri dezafectate. Terasamente – pentru parcari , umpluturi, demolari , amenajare , platforma betonata,

 
Facem mai mult decât simpla teren curat. Demolariexcavatii este unul dintre puținii contractori de excavare specializați în săpături detaliate. Realizăm săpături structurale pentru picioare de construcții, picioare de împrăștiere continuă, plăcuțe de coloane, gropi de ascensor și docuri de încărcare. De asemenea, vă putem arăta modalități de a economisi bani prin reducerea cantității de materiale care trebuie să ajungă la un depozit de deșeuri.

Servicii de demolare

Majoritatea clienților demolariexcavatii au nevoie de demolări doar pentru o mână de structuri. Cu toate acestea, demolarea se poate complica și poate necesita serviciile unui specialist în demolare. Știm pe cine să aducem și avem relații cu o varietate de antreprenori specializați în demolare. Demolariexcavatii este, de asemenea, unul dintre puținii contractori de demolare care face cu ușurință demolare pentru parcări. Intrăm în detaliile îndepărtării pavajului asfaltic, bordurilor de beton, sistemelor de aspersoare și șanțurilor de drenaj. De ce să angajezi Curran Contract în calitate de contractant de excavare și demolare? La Demolariexcavatii, înțelegem că excavarea și demolarea au pregătit literalmente scena pentru proiectul dvs. de construcție. Angajarea Curran Contractare în fața altor antreprenori de excavare și demolare are multe avantaje. Vom fi aici pentru a face treaba Fondată în 1999, Demolariexcavatii lucrează de aproape 22 de ani. Compania noastră mamă are un portofoliu diversificat de participații, ceea ce ne oferă o bază financiară puternică. Deținem, de asemenea, toate echipamentele de ultimă generație cu GPS. Indiferent de ceea ce face economia pe termen scurt, vom fi aici pentru a finaliza proiectul de excavare și demolare. Practicăm ingineria valorii Demolariexcavatii este angajat în procesul de inginerie a valorii în toate proiectele de excavare și demolare. Datorită experienței noastre de ani de zile și a formării continue, personalul nostru a dezvoltat o varietate de metode pentru a reduce costurile de excavare și demolare. Prin aplicarea ingineriei valorice, am reușit să economisim unii clienți cu până la 50% din costurile depozitelor de deșeuri. Economisiți timp și bani Mulți dintre clienții noștri angajează Demolariexcavatii ca contractant de excavare și demolare și apoi ne-au angajat pentru remedierea șantierului, instalarea utilităților subterane și pavarea asfaltului. Angajarea unui antreprenor pentru toate fazele proiectului dvs. de construcție economisește timp și bani prin reducerea cheltuielilor generale, cu mai puțin timp de administrare a proiectului și birocrație. Angajarea Curran Contract pentru toate fazele proiectului dvs. de construcție economisește, de asemenea, timp, deoarece nu există decalaje între finalizarea unei etape de construcție și începerea următoarei.
Discuta cu noi