Demolari prin taieri controlate


unnamed

Contact


Pentru o oferta personalizata specifica nevoilor dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati. Ne puteti contacta telefonic sau prin whatsapp cat si prin mail.

Contact

Despre noi


Firma noastra de peste 22 de ani pe piata din Romania ofera servicii complete pentru constructii, demolari, contracte civile si contracte industriale.

Despre noi

Demolari prin taieri controlate

Oferim solutia pentru amenajarea curtii tale, contracte civile sau industriale. Contracte civile reprezentand demolari , excavatii , vile , ansambluri rezidentiale, blocuri, cladiri birouri, cladiri dezafectate. Terasamente – pentru parcari , umpluturi, demolari , amenajare , platforma betonata,

 

Demolare controlată prin tăiere cu diamant și metode manuale

Metoda de demolare controlată necesită expertiză inginerească pentru a decide ce elemente structurale cheie trebuie tăiate sau îndepărtate în ordinea corectă pentru a evita colapsul structural. Această metodă este cea mai potrivită pentru demolarea podurilor, silozuri, coșuri de fum și structuri pe locuri izolate sau puternic controlate și sigure. Sondajele clădirii vor fi efectuate pentru a determina tipul de construcție a clădirii. Odată ce acest lucru a fost identificat, vom proiecta un plan de demolare. Practic, Planul de demolare se va baza pe structura clădirii existente care urmează să fie demolată și structura de echilibru să rămână, adică: extinderea centrului comercial și adăugarea de etaje suplimentare. Această metodă este, de asemenea, utilizată pentru demolarea structurilor parțiale defectate pentru a se asigura că structurile de echilibru pot fi reparate.

Fascicul de transfer PT

Multi Demolition este bine versat în metodele de tăiere a diamantului și este recomandat în timpul demolării clădirilor interne sau demolării parțiale a clădirilor, unde spațiul de lucru este o constrângere. Această metodă de tăiere a diamantului ajută la minimizarea prafului și a zgomotului, permițând în același timp tăieri precise, chiar tăiate prin beton armat puternic.

Demolari controlate

Operatorii noștri sunt instruiți în utilizarea unei varietăți de echipamente, de la ferăstraie cu sârmă până la burghiu, toate acestea putând fi utilizate în proiectul dvs. în cel mai bun avantaj.
Discuta cu noi