Taluzuri


1613860_1387822131529438_7626315999336453123_n

Contact


Pentru o oferta personalizata specifica nevoilor dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati. Ne puteti contacta telefonic sau prin whatsapp cat si prin mail.

Contact

Despre noi


Firma noastra de peste 22 de ani pe piata din Romania ofera servicii complete pentru constructii, demolari, contracte civile si contracte industriale.

Despre noi

Taluzuri

Servicii Excavatii, contracte civile sau industriale. Contracte civile reprezentand demolari , excavatii , vile , ansambluri rezidentiale, blocuri, cladiri birouri, cladiri dezafectate. Terasamente – pentru parcari , umpluturi, demolari , amenajare , platforma betonata,

 
Stabilizarea pantelor este adesea necesară pentru a controla eroziunea, a restabili vegetația riverană și a proteja calitatea apei. Folosim medii de creștere naturale, împreună cu Terraseeding ™ pentru a oferi o stabilizare a pantei de cea mai bună performanță.

Taluzuri

Cu produsele inovatoare, oferim o gamă largă de soluții de lungă durată, sensibile din punct de vedere ecologic. Deoarece fiecare site este unic, trusa noastră de soluții poate fi adaptată în mod specific fiecărui proiect pentru liniște sufletească. De la curțile rezidențiale până la proiectele de infrastructură la scară largă de servicii, avem experiență în lucrul împreună cu planificatorii, arhitecții peisagistici și inginerii pentru a proiecta o soluție. Apoi lucrați cu antreprenori generali, constructori și peisagisti pentru a asigura o instalare de calitate la momentul potrivit - puteți avea încredere în Denbow pentru a oferi o experiență de calitate de la proiectare la vegetație.
Discuta cu noi